Kokemusasiantuntijakoulutus 2020-21

Haluatko kokemusasiantuntijaksi?

Voit ryhtyä kokemusasiantuntijaksi, jos sinulla on omakohtaista kokemusta mielenterveyden häiriöistä, päihdeongelmista tai muista elämänkriiseistä ja olet innostunut kehittämään palveluita ja jakamaan omia kokemuksiasi yhteiseksi hyväksi. Tarjoamme mahdollisuuden kouluttautua kokemusasiantuntijaksi.

Suuren kysynnän vuoksi koulutamme vain helsinkiläisiä. Etusijalla ovat jo Niemikotisäätiön toiminnassa mukana olevat toipujat. Koulutus on laajuudeltaan 50 tuntia. Koulutuspäivien kesto on klo 9-15. Lisäksi koulutukseen kuuluu leiri Niemikotisäätiön virkistäytymispaikassa Iitin Kesäharjussa. Leirillä ollaan 2 päivää ja 1 yö.

Lähiopetuspäiviä tulee olemaan 6, lisäksi pidetään kokemusasiantuntijaleiri. Ilmoitamme koulutuspäivien ja leirin päivämäärät tänne heti kun ne varmistuvat. Mikäli koronapandemia niin vaatii, koulutuksen ajankohtaa siirretään tai se järjestetään osin tai kokonaan etäyhteyksien välityksellä Teams-sovelluksella. Etäopiskelua varten tarvitset nettiyhteydellä varustetun tietokoneen tai puhelimen, jossa on kamera ja mikrofoni.

Hakuaika koulutukseen on 10.8.–2.10.2020, minkä ajan hakulomake on auki tällä sivulla.

Haku kokemusasiantuntijakoulutukseen 2020-2021 on päättynyt. Olemme lokakuun aikana yhteydessä hakijoihin. Kiitos kaikille hakijoille!

Vieritä ylös