NKS Kokemusasiantuntijakoulutukseen voi hakea tällä lomakkeella 26.10.2018 asti. Mukaan mahtuu 10 vertaista ja 10 ammattilaista Niemikotisäätiöltä.

Koulutuksen ajankohta ja paikka

Koulutus sisältää kaksi kahden päivän jaksoa (13.-14.12.2018 ja 28.2.-1.3.2019), yhden päivän jakson (31.5.2019) sekä kahden päivän seminaarileirin lokakuussa, Niemikotisäätiön Kesäharjun leirikeskuksessa Iitissä. Koulutuspaikka leiriä lukuun ottamatta on Pasilassa ja päivien pituus on klo 9-15. Koulutuksen tuntimääräksi tulee yhteensä 42 h.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa on käsitelty vertaistoimintaa yhteistyössä mielenterveyden ammattilaisten kanssa. Koulutussisältöjä ovat oman tarinan työstäminen, kokemusasiantuntijan roolit ja tehtävät, oman kokemusasiantuntijuuden hyödyntäminen ja jakaminen ryhmässä, haasteelliset tilanteet ja niissä toimiminen, omat rajat ja jaksaminen. Kokemusasiantuntijat ovat mukana koulutustyöryhmässä kehittämässä ja viemässä koulutusta jatkuvasti eteenpäin vastaamaan havaittuihin toiveisiin ja tarpeisiin ja kouluttamassa uusia kokemusasiantuntijoita ammattilaisten työparina.

 

Hakulomake kokemusasiantuntijakoulutukseen

 

Kokemusasiantuntijakoulutus
Print Friendly, PDF & Email